Warm welkom voor twee nieuwe Ghanese bestuursleden

 

Het Ghanese bestuur is sinds een aantal maanden uitgebreid met twee nieuwe leden: Mithra Annor en Maxwell Kwadwo Amura. En daar zijn we heel blij mee!

Mithra is secretaris in het bestuur. Ze heeft voor Trust in Unity gekozen omdat ze graag een helpende hand biedt aan mensen in nood. “Ik word geraakt door de benarde toestand waar mensen soms in verkeren”, zegt ze. Mithra is blij dat ze nu een bijdrage kan leveren aan de opvoeding van kinderen die hulp nodig hebben.

Dit is Mithra

Maxwell is aangesteld als mediaspecialist. Zijn passie is om jonge mensen die geen stip op de horizon meer zien, toch hoop te geven. “Ik wil me voor Trust in Unity inzetten omdat ze hulpbehoevende studenten willen helpen. Ik wil mijn bijdrage leveren om dat doel te bereiken, omdat het in lijn is met mijn visie”, zegt hij.

Dit is Maxwell

Het Ghanese bestuur bestaat nu uit zes leden. De zes onderzoeken welke kinderen financiële ondersteuning nodig hebben om naar school te kunnen gaan. Bij de intake vult het bestuur de formulieren in en brengt het Nederlandse bestuur op de hoogte. Het Nederlandse bestuur beslist vervolgens of het financieel mogelijk is om het kind aan te nemen.

Wil je meer lezen over de nieuwe bestuursleden? Klik dan hier.