"Ik vind het belangrijk een bijdrage te leveren aan het verminderen van ongelijkheid"

 

We zijn ontzettend blij met alle donaties die wij als stichting mogen ontvangen, groot en klein. En juist het feit dat mensen op allerlei verschillende manieren een bijdrage leveren aan Trust in Unity is fantastisch. Zo zijn er mensen die ieder jaar een bedrag over maken, mensen die een specifieke student (gedeeltelijk steunen) en zelfs een heleboel geweldige kids die bijvoorbeeld geld ophalen met Koningsdag. Maar wist je dat er ook mogelijkheden zijn om zakelijk sponsor te worden? We spreken Vincent, die al sinds een hele tijd Trust in Unity zakelijk steunt. Lees hier ons interview met hem!

Vincent Huibers

Vincent in actie om weer iets moois te creëren

Graffitikunst meets Trust in Unity

Sinds lange tijd mag Trust in Unity financiële steun ontvangen van het bedrijf van Vincent Huibers. Vincent is eigenaar van zijn eigen bedrijf, genaamd Vincent Huibers Graffity Agency. Zoals de naam al een beetje doet vermoeden houdt hij zich bezig met graffitikunst. Dit doet hij samen met een collectief van artiesten die wereldwijd verspreid zijn. Neem vooral eens een kijkje op zijn website www.vincenthuibers.nl, en bewonder de vele mooie projecten. Wie weet heb jij nog wel een kantoor, busje of andere ruimte die van mooie kunst voorzien kan worden?

Vincent Huibers

Vincent Huibers

Vincent Huibers Graffiti Agency organiseert van A tot Z grote en middelgrote graffiti projecten voor overheden, het bedrijfsleven, project ontwikkelaars en event bureaus.

Waarom ben je zakelijk sponsor geworden van Trust in Unity?

Het land waar je geboren wordt, bepaalt voor een heel groot deel je kansen op succes in het leven. Ik besef me heel goed dat ik dankbaar mag zijn dat ik hier in Nederland geboren ben. Goede sociale vangnetten, betaalbaar onderwijs, gezondheidszorg enzovoorts. In heel veel landen is dit helaas niet vanzelfsprekend.

Daarom vind ik het belangrijk een bijdrage te leveren aan het verminderen van die ongelijkheid. Goed onderwijs kan voor kinderen in Ghana het verschil maken tussen een leven in armoede of een goede baan. En het mooie is dat het niet alleen effect heeft op hun leven maar ook op het leven van de mensen om hen heen. Tijdens mijn bezoeken aan Ghana heb ik dat met eigen ogen kunnen zien!

In welke vorm ben jij sponsor van TiU?

Vanuit de Graffity Agency ondersteunen we meerdere goede doelen (Greenpeace, Milieudefensie, Amnesty International), maar Trust in Unity is wel ons belangrijkste goede doel. De vorm waar ik voor gekozen heb is het doneren van een vast percentage per maand. Concreet komt dit erop neer dat we maandelijks ongeveer 2% van onze omzet doneren aan Trust in Unity.

Vincent

“Ik doneer een vast percentage per maand.”

Wat wil je meegeven aan mensen die ook zakelijk zouden willen sponsoren?

Het belangrijkste is dat het goed voelt om dit soort doelen te ondersteunen. Kies dus zeker een doel dat goed bij jou en jouw bedrijf past. Daarnaast is het ook nog fijn en goed om te weten dat giften aan organisaties als Trust in Unity, die geregistreerd staat als ANBI, aftrekbaar zijn van de belasting als je zakelijk doneert!

 

Meer weten over zakelijke sponsoring of wil jij graag zakelijk sponsor worden met jouw bedrijf? Neem vooral contact met ons op via info@trustinunity.com


Deel dit bericht op social media:

 
Lisann van den Berg