Studenten voor het eerst sinds corona weer met z'n allen bij elkaar

 

Ieder jaar brengt het Ghanese bestuur (oud-)studenten, ouders en bestuursleden van Trust in Unity samen. Maar vanwege de coronapandemie was dit lange tijd niet mogelijk. 3 januari was het dan eindelijk weer zover en was iedereen sinds de uitbraak van Covid-19 weer samen.

Het was volgens de Ghanese bestuursleden “geweldig” om dat moment weer met elkaar te delen. De dag begon met het voorstellen van de nieuwe bestuursleden en nieuwe studenten. Samen kregen ze de tijd om elkaar te leren kennen en een band met elkaar op te bouwen. Er werd muziek gespeeld terwijl de nieuwe leden verwelkomd werden.

Hoop

Na het voorstelrondje ging iedereen met elkaar ontbijten. Daarna kregen Emmanuel en Eric, beiden afgestudeerde studenten van Trust in Unity, de tijd om met de studenten over hun ervaringen met de stichting te praten en om ze aan te moedigen. Ze gaven de studenten op die manier hoop.

Daarna kregen studenten uitleg over het beleid van de stichting, wanneer die is gestart, waar die naartoe wil en hoe geld wordt ingezameld via donateurs en sponsoren. De bestuursleden moedigden en motiveerden de studenten om hard te studeren en de kansen die ze krijgen goed te benutten.

De vergadering werd afgesloten met een lunchpauze. “Het was een geweldig en gelukkig moment om met elkaar te delen.”

 
Marlou van den Broek