Q&A met donateur Patty Golsteijn

 

Patty Golsteijn (36) is al zo’n twee jaar een van onze donateurs, en daar zijn we heel blij mee! We stelden haar wat vragen over haar donateurschap. 

Wie is Patty?

Ik ben moeder van een zoontje van 2, Boaz. Daarnaast ben ik al bijna 11 jaar ondernemer. Ik ben match maker tussen high-level ondernemers en virtuele assistents. En ik heb een jaarprogramma voor virtual assistents om door te groeien naar het volgende level. 

Hoe ben je terecht gekomen bij Trust in Unity?

Ik ben bij de stichting terechtgekomen via voorzitter Femke. Ze is de peettante van mijn zoontje en we hebben een hele bijzondere vriendschap samen. Ze heeft zo’n mooie stichting neergezet. 

Hoe lang ben je al donateur bij de stichting?

Al langere tijd steun ik Trust in Unity, zo’n 1,5 tot 2 jaar nu. Elke maand doneer ik een bedrag. Sinds een half jaar steun ik specifiek een student. Dat wilde ik al heel lang. En nu is Christian mijn sponsorkind geworden. 

Lees hier meer over Christian.

Dit is Christian

Waarom vind je het belangrijk om Trust in Unity te steunen?

Ik heb een tijdje in New York gewoond. Daar heb ik gezien en beseft hoe goed we het eigenlijk hebben in Nederland. Wij nemen het soms voor lief dat we naar school kunnen, maar in het buitenland is dat totaal niet vanzelfsprekend. Wat ik belangrijk vind is dat als ik een goed doel steun - en dat doe ik niet zomaar - dat ik dat niet doe bij een grote organisatie. Geld blijft daar namelijk nog wel eens aan de strijkstok hangen, en dat voelt niet goed voor mij. Ik wil iemand persoonlijk kennen en weten dat geld goed terecht komt, en bij Trust in Unity is dat 100 procent het geval. Kinderen krijgen de kans om naar school te gaan en te studeren, zodat ze vervolgens zichzelf en hun gezin kunnen onderhouden. Uiteindelijk kunnen ze zo iets teruggeven aan de community en heeft het op lange termijn effect. Ik vind dat gewoon heel bijzonder en belangrijk.

We willen Patty enorm bedanken voor al haar steun! Wil jij ook donateur worden van de stichting of een student steunen? Lees hier hoe je dat kunt doen. 

 
Marlou van den Broek