Wat kan jij doen voor Trust in Unity?

Donaties

Alle donaties zijn welkom, klein of groot. Al deze giften komen direct ten goede aan de dertien studenten die Trust in Unity ondersteunt. Je kan er ook voor kiezen één van onze studenten voor langere tijd te ondersteunen. Hierbij krijg je de mogelijkheid de studieperiode van ‘jouw’ student te volgen. Zo maak je van ‘dichtbij’ mee hoe jouw investering zijn of haar leven ten positieve verandert! Lijkt je dit wat? Laat het ons dan weten.

Evenementen

Ben jij een organisatietalent? Iemand met creatieve ideeën die zich wil inzetten voor een goed doel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Trust in Unity organiseert allerlei evenementen om geld in te zamelen voor onze studenten. Ben je enthousiast over onze organisatie en benieuwd of jij je talenten bij ons in kan zetten? Schroom niet om contact op te nemen via info@trustinunity.com.

Scholen

Vind je het belangrijk dat kinderen leren dat onderwijs niet overal ter wereld vanzelfsprekend is? Trust in Unity werkt graag samen met scholen en heeft in het verleden al met meerdere scholen een samenwerkingsverband gesloten. Trust in Unity helpt scholen met het organiseren van acties, zoals sponsorlopen en marktdagen. Zo wordt er geld ingezameld ter ondersteuning van onze studenten in Ghana en worden de leerlingen van jouw school actief betrokken!

Daarnaast bieden wij scholen de optie om één of een aantal Trust in Unity-studenten voor langere tijd te ondersteunen. Als tegenprestatie en als blijk van onze waardering houden we scholen op de hoogte van wat er allemaal gebeurt in de levens van onze studenten, hun presentaties en het werk dat de stichting in Ghana doet! Daarnaast organiseren we gastlessen, verspreiden informatiepakketten en maken e-mailcontact tussen Nederland en Ghana mogelijk. Zo ontstaat er een samenwerkingsverband tussen Trust in Unity, een contactpersoon van jouw school en natuurlijk onze studenten zelf.

Interesse?

Mocht dit je interesse hebben gewekt of zou je de stichting willen helpen door één of meerdere studenten van Trust in Unity te sponsoren, neem dan contact met ons op via info@trustinunity.com.