Opbrengst pubquiz: €1.150,50 euro

 

De Trust in Unity-pubquiz was een groot succes. Niet alleen was het een avond vol strijdlust, ook heeft de stichting met dank aan alle donateurs een fantastisch bedrag opgehaald: maar liefst 1.150,50 euro. 

Wat is voor meer dan de helft van de wereldbevolking het belangrijkste voedsel? Welke religie in Ghana komt het meeste voor? En wat is de aankomstplaats van de Elfstedentocht? Zomaar een greep uit de vragen die vrijdagavond 26 maart werden gesteld aan zo’n vijftig deelnemers. 

De vragen waren verdeeld in de categorieën eten en drinken, sport, Ghana, onderwijs, muziek, en Trust in Unity. 

Winnaars

Uiteindelijk wisten Bas en Pam de meeste vragen juist te beantwoorden en gingen ze naar huis met de eerste prijs: een schilderij gemaakt door Dave van den Berg! Joris en Marloes wisten de tweede plek te bemachtigen en de derde plaats was voor Marjon. Beide teams kregen een Unity, een houtsnijwerk uit Ghana, en een reep Ghanese chocolade. 

Steun

Trust in Unity is alle deelnemers die voor, tijdens en na de pubquiz een donatie hebben overgemaakt ontzettend dankbaar! Hiermee kan de stichting de studenten financieel steunen in het volgen van hun opleiding. 

Ook een donatie doen om de studenten te steunen? Klik hier om te lezen hoe je dat kunt doen.

 
Marlou van den Broek