Sponsors ontmoeten studente Farida

 

Het gezin van Baia en Emiel Strikkers heeft studente Farida ontmoet via een liveverbinding. Ish, Lua en hun ouders hadden hele leuke vragen voor Farida en zij was op haar beurt weer erg blij hen te ontmoeten en dankbaar voor de sponsoring die ze mag ontvangen.

Farida zit in het laatste jaar van de universiteit en studeert Food Science. Ze wil graag les gaan geven en haar kennis over voeding doorgeven aan anderen. Baia en Emiel kunnen haar volgen en zien hoe het geld dat zij sponsoren goed terechtkomt en resulteert in een examen en afstuderen dit jaar!

Bij de zoom waren Kofi, penningmeester van het Ghanese bestuur, en Femke Joy, voorzitter van het Nederlandse bestuur, aanwezig. Wij als besturen van Trust in Unity zijn dankbaar voor de geweldige studenten die we mogen begeleiden en ondersteunen en de fantastische sponsors die we hebben!

Wil jij ook een van onze studenten ondersteunen? En haar of zijn voortgang op de voet volgen? We horen jullie heel graag! Mail dan naar femkejoy@trustinunity.com.

 
Marlou van den Broek