Win jij een Verwen-Dag in Den Bosch?

 Koop een lot van € 5,- en maak kans op een heerlijke Verwen-Dag in Den Bosch. Die word je aangeboden door Hans de Gruyter Coiffures en Lunch- & Dinercafé Van Puffelen. Op beide adressen mag je je heerlijk laten verwennen, want je hebt - als je wint - recht op een fantastische make-over ter waarde van € 150,- en een bourgondische lunch die normaal € 30,- kost, deze dag sluit je ook nog eens af met een geweldige foto-shoot!!

 Dit alles voor 2 personen!

Deze kans kun je toch niet laten lopen? Doe dus mee en steun zo Trust in Unity. Deze stichting maakt het voor intelligente en gemotiveerde jongeren in Ghana mogelijk hun studie af te maken. Ook zorgt ze ervoor dat de jongeren emotioneel ondersteund worden door hun Ghanese voogden.

Hoe kun je meedoen?
1. Een lot kost € 5,- per stuk en dit bedrag stort je op de Triodos-rekening van Trust in Unity: NL74 TRIO 0390 5210 94. Door het bedrag te verhogen, maak je natuurlijk meer kans om de cadeaubon te winnen!
2. Vermeld je naam, je e-mailadres en telefoonnummer. Jouw volledige naam is je lotnummer.
3. Like de Facebook-pagina van Trust in Unity.

Op 16 oktober trekt één van de Ghanese jongeren het winnende lot en zie je op Facebook of jij de gelukkige winnaar bent. 

Doe dus mee en help onze Ghanese jongeren bij het voltooien van hun studie!


Sandra ArthurKwabena Owusu Asante KwartengEric AsamoahTheresa Bimpeh
Alle opbrengsten komen ten goede aan
de stichting trust in unity