Comfort Quaidoo - Student

Comfort Quaidoo

Mijn naam is Comfort Quaidoo. Ik ben geboren op 6 juli 1996 en woon Agric, Kumasi in Ghana.
Ik zit in de tweede klas van P&G JHS en mijn favoriete klas zijn sociale les en economie. Ik begrijp sociale les erg goed omdat de leraar het goed uitlegt. Economie is een hele praktische les; we zingen en lezen dan. Lezen helpt me om meer Engelse woorden te begrijpen en dit is handig voor de toekomst.
Mijn hobby is koken: ik kook graag rijst en stoofpot.

Mijn ideale wereld zou een wereld vol geluk zijn, waar mijn hele familie ook gelukkig zou zijn en ik me nergens zorgen over hoef te maken. De persoon die me inspireert is Jackie Appiah. Zij is een actrice en wanneer ze acteert is ze prachtig. Ik zou willen dat ik op haar leek want ze is respectvol en mooi. Mijn droom is om mijn ouders gelukkig te zien en een rijke familie te hebben. De droom voor mijn eigen toekomst is om een goede advocaat te worden en veel geld te verdienen. Ik zal wat geld sparen en dit uitgeven aan weeskinderen.

Trust in Unity heeft mijn leven veranderd door me naar een andere school te sturen: deze school is beter en ik krijg de tijd om te leren, waardoor ik meer leer. Mijn droom voor Trust in Unity is dat ze mij en mijn vrienden zal helpen onze educatie af te ronden.


SELECTEER EEN FOTO OM HEM
OP GROOT FORMAAT TE BEKIJKEN
Adu Gyamfi, EmmanualComfort Adu DarkoComfort QuaidooEdith Akosua Amoah
Eric AsamoahFatima MusahHenrietta ManuJennifer Amoh Otoo
Kesia AdomakoPhyllis ArmahSandra ArthurTheresa Bimpeh
Vivian Yeboah Nortey