Phyllis Armah - Student

Phyllis Armah

Mijn naam is Phyllis Armah en ik woon in Atonsu, Kumasi in Ghana.
Ik zit in de derde klas van Prince of Peace SHS en mijn favoriete vak is sociale les omdat het mijn perspectief vergroot. Met onze leraar bespreken we in de les veel. Wat we niet begrijpen of wat ons in verwarring brengt, legt hij uit. Mijn hobby is het lezen van verhalen en mijn favoriete romans zijn Narrow Escape en End of the Tunnel.

Mijn idee van een ideale wereld is dat ik de armoede weg zou nemen, als dat zou kunnen. De persoon die mij inspireert is Sister Veronica: zij is assistent hoofd van mijn school en kan altijd de tijd vinden om mij te adviseren. In de toekomst wil ik advocaat worden, omdat ik mensen wil verdedigen die worden misbruikt in de wereld. Ik zal een goede advocaat worden en van daaruit word ik hoofd Justitie van Ghana! Met het geld dat ik verdien zal ik de armen helpen.

Trust in Unity heeft mijn leven erg veranderd, omdat het financieel gezien erg moeilijk was om een opleiding te volgen. Maar nu gaat alles erg goed in mijn leven. Zij heeft de financiële last van me weggenomen. De droom voor Trust in Unity is dat ze net zo groot wordt als World Vision International, ik zal deze familie nooit verlaten. Waar ik ook zal zijn, ik zal altijd een deel zijn van Trust in Unity.


SELECTEER EEN FOTO OM HEM
OP GROOT FORMAAT TE BEKIJKEN
Adu Gyamfi, EmmanualComfort Adu DarkoComfort QuaidooEdith Akosua Amoah
Eric AsamoahFatima MusahHenrietta ManuJennifer Amoh Otoo
Kesia AdomakoPhyllis ArmahSandra ArthurTheresa Bimpeh
Vivian Yeboah Nortey