Jennifer Amoh Otoo - Student

Jennifer Amoh Otoo

Mijn naam is Jennifer Amoh Otoo. Ik ben geboren op 16 maart 1993 en ik woon in Akyeremade, Kumasi in Ghana.
Ik zit in de tweede klas van Prince of Peace SHS en mijn favoriete vak is literatuur, omdat ik het prettig vind om te leren en het erg goed begrijp. Mijn hobby is zingen en ik zing graag gospelnummers zoals mijn favoriete nummer: You are my all in all. Ik vind het ook erg leuk om met mijn vrienden te spelen.

Mijn ideale wereld zou comfortabel zijn en lijken op het paradijs: iedereen zou gelukkig zijn en werk hebben. De mensen die mij inspireren zijn de zusters in de ziekenhuizen: als ik ze zie, raak ik geïnspireerd hetzelfde te doen. Mijn droom is dan ook medisch verpleegkundige te worden, omdat ik sympathie heb voor de patiënten. Wanneer sommige doctoren weinig mededogen tonen, heb ik de behoefte om patiënten wel de aandacht te geven die ze verdienen en nodig hebben.

Mijn droom voor Trust in Unity is dat ze een grote organisatie wordt en meer mensen kan helpen die dit nodig hebben. Ze heeft mijn leven veranderd, omdat ik nu een opleiding kan volgen. Deze hoop was eerst vervlogen door financiële problemen. Goddank kan ik nu naar school dankzij Trust in Unity.


SELECTEER EEN FOTO OM HEM
OP GROOT FORMAAT TE BEKIJKEN
Adu Gyamfi, EmmanualComfort Adu DarkoComfort QuaidooEdith Akosua Amoah
Eric AsamoahFatima MusahHenrietta ManuJennifer Amoh Otoo
Kesia AdomakoPhyllis ArmahSandra ArthurTheresa Bimpeh
Vivian Yeboah Nortey