Henrietta Manu - Student

Henrietta Manu

Mijn naam is Henrietta Manu en ik ben geboren op 7 april 1990. Ik woon in Kumasi en zit in het vierde en laatste jaar van Prince of Peace SHS. Mijn favoriete vak is typen, omdat ik het interessant vind om te typen. Ik hou ervan! Mijn hobby’s zijn het kijken van films en het lezen van boeken met verhalen. Ik houd erg van Nigeriaanse films.

Mijn ideale wereld zou er erg goed uitzien en iedereen zou zich er op zijn gemak voelen. Mensen zouden er de vrijheid hebben om te doen wat ze willen en zouden respectvol omgaan met elkaar. De droom voor mijn eigen toekomst is secretaresse of nieuwspresentator worden op GTV of TV3. Dit zijn de twee grootste Tv-stations Ghana!

Trust in Unity is mijn grootste held omdat ze me steeds weer vrolijk maakt. Ze heeft mijn leven veranderd: ik kon het schoolgeld niet betalen dus ik was niet altijd in de les. Nu betaald ze mijn schoolgeld en koopt boeken voor me, zodat ik altijd naar de les kan. Veel dank voor Trust in Unity. Ik hoop dat de organisatie groot wordt, zodat ze er altijd zal zijn voor arme kinderen. Dan kunnen zij in de toekomst bereiken wat zij willen en worden zoals ik.


SELECTEER EEN FOTO OM HEM
OP GROOT FORMAAT TE BEKIJKEN
Adu Gyamfi, EmmanualComfort Adu DarkoComfort QuaidooEdith Akosua Amoah
Eric AsamoahFatima MusahHenrietta ManuJennifer Amoh Otoo
Kesia AdomakoPhyllis ArmahSandra ArthurTheresa Bimpeh
Vivian Yeboah Nortey