Comfort Adu Darko - Student

Comfort Adu Darko

Comfort Adu-Darko mijn naam. Ik ben op 5 maart 1990 geboren in Mpasatia in de Ashanti Region, Ghana. Ik ben een Ashante en ik spreek Twi, Engels en een beetje Frans. Ik woon bij mijn grootmoeder in Nsema, Kumasi, Ghana omdat mijn moeder is overleden en mijn vader in een dorp buiten Kumasi woont.

Ik ga naar de Kumasi Middelbare Technische School (KSTS) en zit in het derde jaar. Mijn favoriete les is wiskunde, omdat ik een bankier wil worden. Ik vind het ook leuk omdat ik een goede leraar heb en hij het goed begrijpelijk maakt. Mijn hobby’s zijn voetbal en het luisteren naar muziek. Ik houd van buitenlandse gospels, vooral Don Moen. Ik vind het ook leuk om te lezen zoals geschiedenisboeken.

Mijn visie op een ideale wereld is dat de armen worden geholpen. Het zou ze helpen als ze zichzelf zouden kunnen helpen: ik zou hun kinderen helpen door ze te laten leren. De persoon die mijn inspireert is de voormalig president John Aguekum Kufour. Hij is een goed leider, geeft om zijn mensen en helpt mensen in nood.
Mijn droom is om bankier te worden en mocht dit niet lukken dan zou ik graag leraar worden, want ik vind het leuk om jongere studenten te helpen.

Trust in Unity draagt een steentje bij aan mijn ideale wereld en heeft ook mijn leven op vele manieren veranderd: ze heeft het voor mij mogelijk gemaakt om naar school te gaan. Ook helpt ze me om in contact te komen met anderen: ik ontmoet nieuwe en verschillende mensen en maak nieuwe vrienden. Mijn droom voor Trust in Unity is dat ik haar kan helpen anderen te helpen, zoals ze dit ook voor mij heeft gedaan. Mocht ze mij nodig hebben dan zal ik er altijd zijn.


SELECTEER EEN FOTO OM HEM
OP GROOT FORMAAT TE BEKIJKEN
Adu Gyamfi, EmmanualComfort Adu DarkoComfort QuaidooEdith Akosua Amoah
Eric AsamoahFatima MusahHenrietta ManuJennifer Amoh Otoo
Kesia AdomakoPhyllis ArmahSandra ArthurTheresa Bimpeh
Vivian Yeboah Nortey