Frank van der Gaag - Bestuur

Frank van der Gaag

Bestuurslid
Gevestigd in Nederland.

Sinds 1999 verricht ik financiële functies in het bedrijfsleven. Naast mijn werk ben ik creatief bezig middels het volgen van teken- en schilderlessen. Daarnaast hou ik me onder andere bezig met sporten, stedentrips en tijd doorbrengen met familie en vrienden.

Naast mijn werk wil ik me ook inzetten voor een sociaal en maatschappelijk doel. Eind 2016 ben ik voor het eerst in contact gekomen met Trust in Unity, een stichting waarbij de student en zijn/haar ontwikkeling centraal staan. Door Gunther ben ik destijds gevraagd of een bestuursfunctie voor een 'goed doel' iets voor mij zou zijn. 

Daar goed over hebben nagedacht, is mijn enthousiasme na een kennismaking met het bestuur alleen maar toegenomen. In Nederland gaat iedereen naar school. In Ghana is dat niet vanzelfsprekend. En het mooie is, dat Trust in Unity zich richt op kansrijke studenten die gemotiveerd zijn en goede resultaten behalen, maar door omstandigheden niet de financiele middelen hebben de opleiding af te maken. Dankzij Trust in Unity kunnen ze hun opleiding wel afronden en vormt dit voor hen een goede basis voor de toekomst. Het is prachtig om hierbij betrokken te zijn en hieraan te kunnen bijdragen!   

Het is goed je te blijven ontwikkelen. Daarom zet ik me met Trust in Unity in voor deze studenten in Ghana. Wat me zeer aansprak is dat Trust in Unity zeer nauw betrokken is bij de studenten die ze naast financieel ook emotioneel ondersteunen. De opbrengsten die we genereren komen direct ten goede aan de studiekosten van de studenten.

Het is mooi te zien dat we studenten hebben in diverse leeftijden, die ook verschillende doelen nastreven en opleidingen volgen. Met een goede samenwerking tussen het Nederlands en Ghanees bestuur zetten we ons voor hen in. Wij hopen in de toekomst meer studenten te kunnen gaan ondersteunen!


Alle opbrengsten komen ten goede aan
de stichting trust in unity
Alexandra TenhagenBernard SiaFrank van der GaagLisann van den Berg
Kwabena Owusu Asante KwartengFemke Joy Huibers-SaffrieKingsford A. AtawundeEmmanuel Appiah
Kwasi Boakye Frimpong Gunther Hoffmann