Femke Joy Huibers-Saffrie - Bestuur

Femke Joy Huibers-Saffrie

Oprichter en voorzitter
Gevestigd in Nederland.

In 2006 ging ik voor het eerst naar Ghana. Voor mijn studie, integrale menswetenschappen. Ik ontmoette daar Bernard Sia. Samen met Kwarteng, een goede vriend van Bernard, hadden we ondanks onze verschillende achtergrond wel 1 grote, gemeenschappelijke overtuiging, geld mag nooit een belemmering zijn om jezelf te ontwikkelen. Die les leerde ik van mijn Oma en de twee Ghanese mannen op ieder hun eigen manier.

Wat ons gegund was, een studie, het ontwikkelen van onze kwaliteiten het ontplooien van onze talenten, wilden we ook aan anderen geven. En zo begon Trust in Unity met 2 studenten, Adu en Kesia.

Ik ben trots op alle mensen die ons in Nederland en Ghana ondersteunen. Hetzij door een zeer actieve bijdrage in het bestuur of door het organiseren van mooie evenementen zoals het Graffiti event "Colours Unite". Of door het ondersteunen van de studenten als voogd in Ghana. Of door de financiele bijdrages die er maandelijks of eenmalig  binnenkomen. Ik ben trots op de vrijwilligers die Trust in Unity in Nederland heeft, de vrijwilligers die vanuit Nederland zijn gaan helpen in Ghana. We hebben een mooie groep met mensen verzameld en dat is fantastisch.

Een afrikaans gezegde luidt; "It takes a whole village to raise a child". Daar sluit ik me graag bij aan, en daar sluit ik ook graag mee af. Our village is overlapping culture, country and borders. And is called Trust in Unity.


SELECTEER EEN FOTO OM HEM
OP GROOT FORMAAT TE BEKIJKEN
Alexandra TenhagenBernard SiaFrank van der GaagLisann van den Berg
Kwabena Owusu Asante KwartengFemke Joy Huibers-SaffrieKingsford A. AtawundeEmmanuel Appiah
Kwasi Boakye Frimpong Gunther Hoffmann