Alexandra Tenhagen - Bestuur

Alexandra Tenhagen

Secretaris
Gevestigd in Nederland.

Ik voel me zeer bevoorrecht dat ik in 2012 mijn droom van een eigen Yogaschool heb kunnen vormgeven. Dat het zover is gekomen dank ik aan de vele mensen in mijn leven die in mijn talenten geloofden. Mensen die mij vertrouwen gaven en motiveerden door mij met raad en daad alsook financieel bij te staan.

Omdat ik geloof in doorgeven, wilde ik graag Yoga Nidra aanbieden voor een donatie aan een goed doel. Dat goede doel kwam op de bruiloft van Femke Joy en Vincent naar mij toe in de vorm van een video boodschap van de studenten van Trust in Unity.

Steeds als ik de Yogi’s uitleg waarvoor zij doneren denk ik, dit is echt een goed verhaal… Getalenteerde studenten een hele opleiding aanbieden. Ze zelfvertrouwen, motivatie en mogelijkheden bieden door ze financieel te ondersteunen. Zodat ook zij in de toekomst weer kunnen doorgeven.

Dus toen er een vacature voorbij kwam voor bestuurslid/secretaris heb ik mijn diensten aangeboden. Het is zeer verrijkend om deel uit te maken van een positieve en enthousiaste groep mensen die zich vanuit hun verschillende achtergronden willen inzetten voor een betere wereld en de studenten van Trust in Unity in het bijzonder.
Geef het door…!!


Alle opbrengsten komen ten goede aan
de stichting trust in unity
Alexandra TenhagenBernard SiaFrank van der GaagLisann van den Berg
Kwabena Owusu Asante KwartengFemke Joy Huibers-SaffrieKingsford A. AtawundeEmmanuel Appiah
Kwasi Boakye Frimpong Gunther Hoffmann