Met trots en dankbaarheid presenteren wij hier onze Ambassadeurs!

Mea Willart

Mea Willart

Therapeute

Ik wil een stichting in Ghana ondersteunen, omdat ik vind dat kinderen recht hebben op onderwijs en dus op een goede toekomst. Kinderen zijn de toekomst en hoe beter zij zich kunnen ontwikkelen tot de mens die ze zijn en al hun kwaliteiten kunnen ontdekken en ontplooien, hoe beter hun bijdrage kan zijn tot de groei van hun omgeving. Daarmee kunnen zij een steentje bij dragen aan hun leefwereld.

Waarom Trust in Unity? Omdat ik bij deze stichting echt voel dat de studenten centraal staan. Alles draait om het welzijn en de ontwikkkeling van de studenten. Omdat ik persoonlijk contact kan maken met de studenten en het bestuur. En omdat de studenten begeleid worden naast hun studie in de ontwikkeling van verantwoordelijkheid dragen, waarden en respect voor zichzelf en de ander. Dat alles wordt gedragen door de beide besturen met liefde voor de studenten, de stichting en elkaar.

Ambassadeur Johnatan Opoku Trust in Unity

Johnatan Opoku Agyemang

Profvoetballer VVV Venlo

Ik vind het mooi dat ik iets kan betekenen voor kinderen in Ghana. Mijn vader is Ghanees, hij heeft mij meegenomen naar Ghana waardoor ik nog meer verbondenheid voel met dit land.

Waarom Trust in Unity? Het verhaal achter Trust in Unity sprak mij aan omdat ieder een kans verdient om naar school te kunnen gaan. Ook de mensen achter Trust in Unity gaven mij meteen een goed gevoel door hun gedrevenheid en enthousiasme. Door de ervaringen die zij hebben op gedaan in Ghana hebben zij een duidelijk plan voor ogen. Ik vind het mooi dat ik door deze organisatie ben benaderd en zo ook mijn steentje kan bijdragen.


Edith Akosua AmoahGunther HoffmannEmmanuel AppiahFatima Musah
Alle opbrengsten komen ten goede aan
de stichting trust in unity